Kayıt Tarihi : 09/08/09 Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Nereye. Durumunuz : Bekar
Konu: Son Durak 4 (The Final Destination) Cuma Ağus. 28, 2009 3:42 am
Yapım : 2009 -ABD Tür : Korku (3 Boyutlu) Yönetmen : David R. Ellis Senaryo : Eric Bress, Jeffrey Reddick Oyuncular : Krista Allen, Bobby Campo, Shantel Vansanten, Andrew Fiscella, Mykelti Williamson, Nick Zano, Billy Slaughter, David R. Ellis, Jenna Craig, Billy Slaughter, Brett Beoubay, Cecile Monteyne, Deanna Meske, Gino Galento, Haley Webb, Justin Welborn, Lara Grice. Yapımcı : Walter Hamada, Richard Brener, Tawny Ellis Görüntü Yönetmeni : Glen MacPherson Müzik : Brian Tyler Süre : 1 saat, 20 dk Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009
ÖZET Nick ve arkadaşları haftasonunda araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür. Nick bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu farkederek, 12 kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar. Ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir.
Fotoğraflar
B*NécLa
Moderatör
Kayıt Tarihi : 29/08/09 Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 29 Nerden : istaNbuL Durumunuz : Bekar
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Paz Ağus. 30, 2009 5:59 pm
teşekkürler
**Ugur**
Moderatör
Kayıt Tarihi : 23/08/09 Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 32 Nerden : ..::T.C::.. Durumunuz : ***
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Paz Ağus. 30, 2009 10:08 pm
saol
boræda
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Perş. Eyl. 03, 2009 10:03 am
MUTLAKA IZLEYIN. BEN DUN IZLEDIM VE BAYILDIM. OZELLIKLE 3D'YI TERCIH EDERSENIZ DAHA COK ZEVK ALICAKSINIZ. BIR SAHNESI BENI COK ETKILEDI. TORNAVIDA GOZUME GIRIYOR GIBI OLDU. MANYAK BIRSEYDI..
ONERIM; IZLE.
boræda
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Perş. Eyl. 03, 2009 10:05 am
Aaaa ! Bir de ben film cıkısında filmdeki bikac sahneyi yasamıs kada oldum ! Icimden "aynısı bana da mı oluyor?" diye gecirmedim değil =D
oushankoliq_ Katılımcı Üye
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Cuma Eyl. 04, 2009 3:23 am
bnde istiom gtmeyi çook ama bnimle gelicek adam yokkk millet çok tırsak yaaa
Bora-Gamze
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) C.tesi Eyl. 05, 2009 4:33 pm
Bende gideceğim ama benim şehrimde 3d yok xD
iRem_ßoRa Süper Üye
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Ptsi Eyl. 07, 2009 5:39 pm
Kesin çok güzel gitmedim daha ama gitmek istiyorum teşekkürler
SiBeL35 Erişilmez Üye
Konu: Geri: Son Durak 4 (The Final Destination) Salı Ekim 13, 2009 1:34 am
Izledim bu Filmi cok korkunc yaa ama cok güzel bi Film